Persuitnodiging Boem! Paukenslag

Persuitnodiging Boem! Paukenslag

App rond slagwerk in Museum Vleeshuis I Klank van de Stad

Vrijdag 20 januari 2017 — De app Boem! Paukenslag leidt kinderen op een interactieve ontdekkingstocht door Museum Vleeshuis. Zo maken ze spelenderwijs kennis met onze muziek- en dansgeschiedenis. Muzikante en zangeres Isolde Lasoen sprak samen met acteur en muzikant Tom Vermeir de app in.

De pers wordt virendelijk uitgenodigd op de lancering van de app Boem! Paukenslag op dinsdag 24 januari 2017 om 14 uur in Museum Vleeshuis.

De app Boem! Paukenslag is gemaakt op maat van kinderen tussen 8 en 12 jaar oud. Dit spel neemt hen mee voor een interactieve rondleiding over ‘slagwerk doorheen de eeuwen’. Ze volgen een parcours door het museum en krijgen op vaste locaties enkele spelletjes en korte opdrachten voorgeschoteld.

De app is gratis beschikbaar in Museum Vleeshuis, en geschikt voor kinderen tussen 8 en 12 jaar. Boem! Paukenslag is perfect om in familie- of schoolverband te gebruiken. Voor scholen is een lespakket uitgewerkt.

De Antwerpse stadtrommelaars zorgen dinsdag voor de gepaste muziek. Muzikante en zangeres Isolde Lasoen sprak, samen met acteur en muzikant Tom Vermeir, de app in en zal beschikbaar zijn voor interviews.

Gelieve uw aanwezigheid te bevestigen via freya.vanwijnsberghe@stad.antwerpen.be

Boem! Paukenslag - app over slagwerk in Museum Vleeshuis

isolde
ringoklepper
Freya Van Wijnsberghe Stad Antwerpen
Nadia De Vree perscoördinator Musea en Erfgoed Antwerpen at Stad Antwerpen